Η τρισδιάστατη σάρωση έρχεται να καλύψει το χάσμα μεταξύ του υλικού κόσμου και του ψηφιακού. Αντικείμενα που λόγω της φύσης τους είναι εξαιρετικά πολύπλοκα ή απαιτείται χρονοβόρα διαδικασία για να σχεδιαστούν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μπορούν πλέον εύκολα και με πιστότητα  να σαρωθούν, να αποτυπωθούν, να επεξεργαστούν ή ακόμα και να εκτυπωθούν σε 3d Printers. Η μέτρηση, επιθεώρηση και αποτύπωση των φυσικών αντικειμένων σε 3D μορφή, αποτελούν το πλέον σύγχρονο εργαλείο στην παραγωγική διαδικασία, απαραίτητο σε κάθε εμπορικό κλάδο της αγοράς.

>> Δείτε πραγματικά παραδείγματα εφαρμογής της 3D σάρωσης στα ΝΕΑ μας.

Οι τρισδιάστατοι σαρωτές που διαθέτει η εταιρία μας έχουν την δυνατότητα να καλύψουν και την πιο απαιτητική ανάγκη των πελατών μας. Ο εξοπλισμός μας σαρώνει με ακρίβεια 40μm, με τα Laser Scanner μας να είναι κατάλληλα αντικείμενα κάθε μεγέθους, υλικού και μορφής. Η εταιρία μας εγγυάται στους πελάτες της γρήγορη και αξιόπιστη 3D αποτύπωση προσφέροντας τους εύχρηστα δεδομένα για τις ανάγκες τους.

Είτε το αντικείμενο που θέλετε να αποτυπώσετε ψηφιακά σε τρισδιάστατη μορφή είναι μικροσκοπικά εξαρτήματα, μεγάλα οχήματα, ολόκληρα μηχανήματα ή μέρος αντικειμένων, ακόμα και

σημεία του ανθρώπινου σώματος, η Hercules διαθέτει τους κατάλληλους σαρωτές λέιζερ και την τεχνογνωσία για μια εγγυημένη  αποτύπωση.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιοι από τους βασικότερους κλάδους στους οποίους απευθύνεται

άμεσα η τρισδιάστατη σάρωση:

•    Ναυτιλία
•    Βιομηχανία
•    Ιατρική
•    Αρχιτεκτονική
•    Γραφικές τέχνες - οπτικά εφέ
•    Διαφήμιση (Marketing)
•    Μοντελισμός

Μία από τις βασικότερες εφαρμογές της τρισδιάστατης σάρωσης είναι η δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών. Έχοντας τα αντικείμενά σας σε ψηφιακή μορφή θα είναι πλέον πολύ εύκολο να κατασκευάσετε αντίγραφά τους, είτε με την χρήση της 3D εκτύπωσης είτε με πιο παραδοσιακούς τρόπους κατεργασίας.

 Δείτε στο blog μας βίντεο από το 3D Scanning στην πράξη.