Η σάρωση ενός αντικειμένου με το Scan in a Box, από την αρχή της, ώς την εισαγωγή στο Geomagic Wrap. Δείτε τη σε 6 λεπτά.

 

Τι είναι το Rapid Prototyping;

Το Rapid Prototyping είναι η μέθοδος της γρήγορης κατασκευής ενός πρωτοτύπου, σε κλίμακα ή σε φυσικό μέγεθος, πολλές φορές από άλλα υλικά από αυτό του τελικού αντικειμένου, για δοκιμαστικούς σκοπούς, ως ενδιάμεσο βήμα στην ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος.

Unicorn

Για το 3D Scanning ακούγονται πολλές απόψεις και ιδέες. Ποιες όμως από αυτές είναι αληθείς και ποιες είναι απλά μύθοι;

Ποιες είναι οι εφαρμογές του 3D Scanning; Πώς μπορεί η τεχνολογία αυτή να σας βοηθήσει στην εργασία σας και να σας διευκολύνει στις απαιτητικές περιπτώσεις;

Η 3D σάρωση ενός κράνους ποδηλάτου με σκοπό την αποτύπωση της γεωμετρίας του αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα 3D Scanning και παραγωγής ενός mesh σε μορφή .stl.Η γεωμετρία ενός κράνους ποδηλάτη παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες είτε όταν πρόκειται να μετρηθεί και να επιθεωρηθεί είτε όταν θέλουμε να κάνουμε μια βελτίωση και δεν έχουμε τα αρχικά σχέδια.

Στο νέο μας κανάλι στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο μας βίντεο με τη διαδικασία σάρωσης των πτερυγίων σκάφους με σκοπό τη μελέτη της παραμόρφωσής τους. Για τη σάρωση των πτερυγίων χρησιμοποιήσαμε το 3D Scanner τεχνολογίας λευκού φωτός Scan-in-a-box, τοποθετώντας στόχους για καλύτερα αποτελέσματα κατά την επεξεργασία των σαρώσεων.

Με ενθουσιασμό φέτος θα συμμετέχουμε στην έκθεση Digital Constructions που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τον Μάιο, στα πλαίσια της καθιερωμένης INDELEX – SMART HOME EXPO. Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο DC6 με δείγματα της εργασίας μας, πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και διάθεση για επικοινωνία και νέες επαφές.

Τον Ιανουάριο ολοκληρώσαμε τη σάρωση 4 μηχανημάτων στο πρώτο ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με λιγνίτη, στην Πτολεμαΐδα. Το εργοστάσιο πρωτολειτούργησε το 1959 και αποτελεί μνημείο της σύγχρονης ελληνικής βιομηχανικής ιστορίας.

 

 Η εταιρία μας συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση βιομηχανικού εξοπλισμού Metal Machinery 2018, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.