Στη Hercules, από τις αρχές του 2013 ασχολούμαστε με τις υπηρεσίες του 3D στους τομείς του Σχεδιασμού,της Σάρωσης και της Εκτύπωσης. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν πληθώρα εφαρμογών σε κλάδους όπως είναι η βιομηχανία, η κατασκευή, η ναυτιλία, η αρχιτεκτονική, η τέχνη, η εκπαίδευση, η ρομποτική και πολλοί άλλοι.

monitorgoldenpeg

Εμείς, έχοντας πλήρη εκπαίδευση στην κορυφαία εφαρμογή παραμετρικού σχεδιασμού Solidworks, της Dassault Systemes, μπορούμε να καλύψουμε σχεδιαστικά οποιαδήποτε ανάγκη σας για 3D CAD.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των 3D σαρώσεων, μπορούμε να αποτυπώσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο επιλέγοντας την καταλληλότερη μέθοδο, δημιουργώντας μια πλήρη ψηφιακή βιβλιοθήκη προς επεξεργασία. Παράλληλα, η εκπαίδευσή μας σε εμπορικές εφαρμογές για τη διαδικασία της Αντίστροφης Μηχανικής μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε 3D μοντέλα προς επεξεργασία, μελέτη ή βελτίωση.

Με τους 3D εκτυπωτές μας μπορούμε να μετατρέψουμε τις ιδέες και τα σχέδιά σας σε πραγματικά αντικείμενα ώστε να τα δείτε στην πράξη, ή ακόμα και να εκτυπώσουμε αντικείμενα για χρήση, αν αυτή καλύπτεται από τις προδιαγραφές των εκτυπώσιμων υλικών.